SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon 8 yıl geriye gitti!

Trabzon 8 yıl geriye gitti!

27 Şubat 2016 Cumartesi - 09:40




CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli sahili dolgu alanındaki çöp sorununa dikkat çekti.





Güngör, ‘Trabzon Belediyesi, CHP yönetiminde iken Moloz mevki ve diğer tüm dolgu alanlarına çöp dökülmesi işini sonlandırmış, Sürmene Kutlular Katı Atık Depolama Tesisleri’nin hizmete açılmasına büyük katkı sağlamış ve bu tesislere çöp dökülmesi, bizim dönemimizde başlamıştır. Aradan geçen 7-8 yıl sonra tekrar geriye dönülerek, 1 No’lu Beşirli Mahallesi önlerinde dolgu alanına çöplerin döküldüğünü üzülerek görmekteyiz” dedi.

SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR

Sahildeki kötü kokuya da dikkat çeken CHP Trabzon İl Başkanı Güngör şunları söyledi: “Moloz, Yenimahalle ve Beşirli yağmur ksuyu menfezlerine de hala atık su (kanalizasyon) bağlantılarının verilme işlemlerinin sürdürülmesi, sahilde kötü kokuya neden olmaktadır. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlarımız bu pis kokudan etkilenmektedir. Bütün bunlar halkımıza ve kentimize yapılan en büyük haksızlıktır.” Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibini göreve davet eden Güngör, bu konular hakkında derhal önlem alınmasını ve halkın acilen bilgilendirilmesini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap