SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Teravi çıkışı kanlı saldırı

Teravi çıkışı kanlı saldırı

22 Haziran 2016 Çarşamba - 09:10




Giresun’un Eynesil ilçesi Kösemen Köyü’nde teravih namazından çıkıp kahvede çay içen cemaate yönelik silahlı saldırıda bir kişi öldü, imam ise yaralan





BURAYI TERK ET
Giresun’un Eynesil İlçesi Kösemen Köyü’nde köy sakinlerinden Hamdi G. (68) henüz belirlenemeyen bir nedenle cami imamı Cemil Çoban’dan köyü terk etmesini istedi. Daha önce aralarında her hangi bir husumet bulunmayan köy sakinlerinden Ali Osman Arslan (58) olaya müdahil olunca, Hamdi Gülenç belinden çıkardığı silahla etrafa ateş açtı. 

JANDARMA YAKALADI

Açılan ateş sonucunda Ali Osman Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, cami imamı Cemil Çoban ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan imam Çoban tedavi altına alındı. Hamdi G. ise olay sonrası kaçarak bir akrabasının yanına sığındığı sırada Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. 

HUSUMET YOKTU

Ayağından yaralanan cami imamı Çoban yaptığı açıklamada “Teravih namazı sonrası arkadaşlarla birlikte oturup çay içerken Hamdi G. geldi ve bana ‘Yarın burayı terk ediyorsun’ deyince köy sakinlerinden Ali Osman Arslan duruma müdahale etti. Hamdi G.’de silahını çekerek ateş etti. Aramızda her hangi bir husumet yok” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap