SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tarihi dönüşüm süreci içindeyiz

Tarihi dönüşüm süreci içindeyiz

12 Mart 2017 Pazar - 17:15




Gümüşhane’de ‘Memur-Sen’e Davet Tercih Evet’ programında konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, “Tarihi bir dönüşüm sürecinin içerisi





Memur-Sen tarafından Gümüşhane’de ‘Memur-Sen’e Davet Tercih Evet’ programı gerçekleştirildi. Memur-Sen’in 16 Nisan’da niçin evet diyeceğinin anlatıldığı programa konuşmacı olarak Diyanet-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi katıldı. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Türkiye’nin tarihi dönüşüm sürecinin içerisinde olduğunu belirtti. Selvi sözlerini şöyle sürdürdü, “Hepimiz aynı gemide yürüyoruz ve ülkenin geleceği hepimizi aynı noktaya doğru koşmaya mecbur kılıyor. Tarihin akışı içerisinde bir dönüm noktası söz konusu ise inisiyatif alanlar süreci yönetirler, inisiyatif almayanlar, ilgisiz kalanlar tarihin çöplüğüne atılıp giderler. Bunun için bugün bir aradayız. Tarihi bir dönüşüm sürecinin içerisindeyiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap