SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Su ürünleri hızla artmalı

Su ürünleri hızla artmalı

24 Kasım 2016 Perşembe - 08:34




Gümüşhane İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen, kontrollü su ürünleri potansiyelinin hızla artması gerektiğini belirtti.





Gümüşhane'de, balık hastalıkları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gümüşhane'de, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından "Doğu Karadeniz Bölgesindeki Alabalık Kuluçkahanelerinde ve Yavru Balıklarda Bazı Mikrobiyal Etkenlerin Araştırılması" projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

39 İŞLETME VAR

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Gümüşhane İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen, Gümüşhane genelinde 5 bin ton kapasite ile 39 işletme bulunduğunu belirterek, işletmelerin 22'sinin Kürtün ve Torul baraj göllerinde, 17'sinin ise akarsulardaki havuzlarda olduğunu söyledi.

GÖZ ARDI EDİLEMEZ


Birşen, " Su ürünleri yetiştiriciliğini kısıtlayan yem girdisi ve pazarlama ile beraber üç etkenden biri olan hastalıkların kontrolü su ürünleri yetiştiriciliği potansiyeli hızla artan ilimiz için büyük önem arz etmektedir. Su ürünleri yetiştiricilerimizin, alacakları bilgi ve tavsiyeleri uygulayacaklarına inanıyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap