SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sorunlu sistem

Sorunlu sistem

27 Mayıs 2017 Cumartesi - 11:13




Eğitim-İş Trabzon Şubesi’nin gazetemizi ziyaretinde önemli bir konu konuşuldu.





Eğitim İş Trabzon Şubesi yetkilileri gazetemizi ziyaret ederek İdari Koordinatörümüz Selim Şener ile görüş alışverişinde bulundular. Eğitim İş Trabzon Şube Başkanı Tamer Özlü, Örgütleme Sekreteri Mehmet Kalaycı ve Mali Sekreter Adnan Keleş’in katıldığı ziyarette Türkiye’nin eğitim sistemi hakkında değerlendirme ve görüş bildirimleri yapıldı.

Türkiye’nin eğitim sisteminin iyi ve kötü yanlarının ele alındığı ziyarette atanamayan öğretmenler ve mülakat uygulaması da konuşuldu. Ziyarette Şube Başkanı Tamer Özlü, bu uygulamanın objektiflikten uzak olduğu yorumunda bulundu. Özlü, “Bir öğretmen adayı onca emek harcayıp girdiği KPSS’den 90 puan alsa bile mülakatta 15-20 puan alıp elenebiliyor.

Peki bu mülakatlarda değerlendirme ölçütleri eşitlik gösterilebilir mi? Uygulama objektif midir? Böyle olduğunu düşünmüyorum. Öğrencilerimize yazık” dedi. Ziyaretin devamında eğitim sisteminde onarılması gereken noktalar da konuşuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap