SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Servisler denetlendi

Servisler denetlendi

02 Eylül 2015 Çarşamba - 13:58




Giresun Belediyesi Trafik Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü trafik uzmanları eğitim ve öğretim yılı öncesi okul servis araçlarında denetim yaptı.





Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Saraydemir, hepimizin en önemli varlığı olan çocuklarımızın, emniyetli bir şekilde okullara ulaşımını sağlamak amacıyla servislerin denetlenip, eksikliklerin giderilmesi için süre tanındığını belirterek“ Amacımız sorunsuz eğitim ve öğretim ortamı sağlamak. Önümüzde kış mevsimi var. Servislerin yönetmenlikler doğrultusunda hazır hale getirilmesi zorunlu “ dedi.Giresun’da 9 öğrenci servis kooperatifine üye toplam 135 servis aracı bulunduğu kaydedildi. Emniyet Trafik Komiseri Ferda Yılmaz, “ 26. madde üzerinden servislerin denetlendiğini, bu yıl E sınıfı 5 yıllık ehliyet sahibi, 26 yaşını doldurmuş ve psikoteknik raporu almış sürücülerin öğrenci servisi kullanabileceklerini” ifade etti.Denetimden geçirilen servislere tespit edilen eksikliklerin tamamlanması için süre tanındı.Giresun Otogarında toplanan servis denetimine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Saraydemir, Trafik Müdürü Temel Kaya, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, emniyet trafik komiseri Ferda Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap