SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Seneye Avrupa'dayız!

Seneye Avrupa'dayız!

01 Mart 2015 Pazar - 11:26




Etkinliklere Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu’nu temsilen katılan Trabzonsporlular Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever, Feshane’deki etkinliklerin





Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri’nin 3. gününde yine yer yerinden oynadı. Trabzon Dernekleri Fedarasyonu’nun düzenlediği etkinliğe gurbetteki Trabzonlular hafta sonu Feshane’ye akın etti. Etkinlik alanına gelen vatandaşlar stantları gezerek, hasret giderdi. Yöresel ürünleri alan vatandaşlar etkinlik alanında yapılan çeşitli etkinliklerle horon oynayarak unutulmaz bir gün yaşadı. Kemençe ve yöresel sanatçılarla coşan vatandaşlar, Trabzon’u sinevizyon gösterileriyle son halini görme fırsatı buldu. Basın İlan Kurumu’nun desteklediği Trabzon basının tarihi de etkinlikte tanıtıldı.

HEYECANLIYIZ

Temelleri 2004 yılında atılan, 2011 yılından beri faal görev yapan Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Neşe Tozun ise "İstanbul'daki birlik, dayanışma ve paylaşma gururunun Almanya'da da yaşanacak olması bizi son derece heyecanlandırıyor. İnşallah çok güzel bir etkinlik olacak" dedi. Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ise "Seneye etkinlerimizin bir ayağı da Almanya olacak. ‘Bize her yer Trabzon’ sloganı artık sınırları aşmaya başladı. Avrupa’nın değişik kentlerinde yaşayan gurbetçi hemşerilerimizle Almanya'da bir araya geleceğiz" dedi.

2016’da ALMANYA’DA OLACAĞIZ

Trabzon'un Kurtuluşunun 97. Yılı Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri seneye Almanya'da da yapılacak. 2016 yılı Şubat ayında Trabzon fırtınası bu kez Köln kentinde gerçekleşecek ‘Trabzon Günleri’nde esecek. Trabzonsporlular Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever, “Trabzon her yönüyle en güzel şekilde tanıtıldı” dedi.

43

Trabzonsporlular Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever ve Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Neşe Tozun. 

44

Türkiye’de üyelerine tek kredi sağlayan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve derneğin üyeleri standımızı ziyaret etti. Bayrak, Karadeniz Gazetesi’nin mutlaka Zonguldak’ta çıkması gerektiğini söyledi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap