SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehrinizi tercih edin

Şehrinizi tercih edin

24 Kasım 2016 Perşembe - 08:41




Gümüşhane Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapılarak sınavı kazanan öğrencilere Gümüşhane kalmaları konusunda uyarıda bulunuldu.





Gümüşhane Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Okay Memiş başkanlığında, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde organize edilen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve komisyon üyeleri katıldı.

GÜMÜŞHANE’DE KALIN

Gümüşhane'nin eğitime önem veren bir il olduğunu belirten Memiş, "Gümüşhane TEOG'da çok iyi durumda. Üniversiteye girişte de bu başarıyı devam ettirmemiz lazım. TEOG'a girip iyi puan alan çocuklarımızın Gümüşhane'deki okulları tercih etmesi için gerekli ortamı sağlamamız lazım." dedi.

BAŞARI ARTMALI

Vali Memiş, eğitimin fedakarlık isteyen kamu hizmetlerinin başında geldiğine dikkati çekerken, "Devletin yerine getirmekle mükellef olduğu hizmetlerin en önemlisi eğitimdir." diye konuştu. Kentteki imam hatip liselerinin başarısını yeterli görmediğini de belirten Memiş, bu başarının daha da artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap