SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehit ateşi Trabzon'u yaktı!

Şehit ateşi Trabzon'u yaktı!

20 Ocak 2017 Cuma - 22:57




Şehit olan askerler arasında 3 Karadenizli asker var.





Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özel Görev Kuvvet Grupları'nın dün kontrolü ele geçirdiği El Bab'ın Suflaniyah bölgesindeki birliğe, bugün saat 13.40'ta terör örgütü DEAŞ tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırı da 5 asker şehit oldu.

TRABZON ARAKLI'DAN

Şehit olan askerler arasında yer alan Ramazan Taşkın Trabzon'un Araklı İlçesi Halillli(guguda) Mahallesi'nden olduğu öğrenildi. Şehidin ailesinin ise Samsun'da ikamet ettiği öğrenilikren şehidin cenazesinin ise Samsun'un Çarşamba ilçesinde defnedileceği bilgisine ulaşıldı. Şehidin aslen Ankara'da görevli olduğu kaydedilirken 2 aydır geçici görev ile Suriye'de bulunduğu ve şehidin bekar olduğu öğrenildi. Şehitlerin isimleri şu şekilde; Saldırıda uzman çavuşlar Saim Topal, Bahattin Bakır, Emre Doruk, Ramazan Taşkın ve Mete Can şehit oldu, 9 asker ise yaralandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap