SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Samsun’da zorbalık: ‘Ramazandayız’ diyerek gencin içeceğini zorla çöpe attırdılar

Samsun’da zorbalık: ‘Ramazandayız’ diyerek gencin içeceğini zorla çöpe attırdılar

28 Nisan 2021 Çarşamba - 13:10




Samsun'un İlkadım ilçesinde caddede içeceğini tüketen bir kişiye yoldan geçen kişiler müdahale etti. Ramazan ayı olduğu söylenerek gence, elindeki içeceği çöpe atması için baskı yapıldı.





Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan ve kentin en kalabalık yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre bir apartman girişinde oturup içeceğini tüketen gence, yoldan geçen 3 kişi müdahale etti. Gruptan bir kişi, gencin yanına giderek “Lan Ramazan Ramazan” diyerek bağırırken, bir vatandaş ise, “Sana ne?” diye bağırdı. Ancak o vatandaşa da tepki gösteren şahıs, tekrar gence içeceğini çöpe atması için baskı yaptı.

ŞİKAYETÇİ OLACAĞINI SÖYLEYİP GİTTİ

Etrafını saran 3 kişiden çekinen genç, atacağını söylemesine rağmen grup uzaklaşmadı. Gruptan bir kişi de, “At kardeşim. At da bende gideyim. Bak çöp var orada, çöpe at” diyerek baskı yapmaya devam etti.

Baskılara dayanamayan genç elindeki içeceğini çöpe atmaya giderken, şikayetçi olacağını söyleyerek olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap