SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sahil yolu beyaza büründü

Sahil yolu beyaza büründü

02 Ocak 2016 Cumartesi - 11:48




Rize’de geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışı bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı. Karadeniz Sahil Yolunda ufak çaplı aksamalar meydana





Çayeli ilçe merkezinde kar kalınlığı 45 santime çıkarken yüksek kesimlerde bulunan köy ve mahallelerde yaklaşık olarak bir metreyi aştığı öğrenildi. Karadeniz Sahil Yolu üzerinde seyir halinde bulunan araçlar genellikle emniyet şeridinden ve dikkatli gidiyor. Yol üzerinde bulunan hafif rampalı bölgeyi çıkamayan TIR sürücüsü sahil yolu içerisinde güçlük çekti.

123_8

Bir müddet yol içerisinde kalan TIR sebebi ile ulaşımda hafif aksaklıklar meydana geldi. Karayolları ekipleri aralıksız olarak kar temizleme çalışmalarına devam ederken, ilçe merkez ve mahallelerde ulaşıma kapalı olan yolları açmak için belediye ekipleri mücadele ediyor. İlçe merkezinde bulunan park ve bahçelerde kar yağışı muhteşem görüntülere sahne oldu. Ağaçların dallarında ve çardakların üstlerinde biriken kar taneleri kartpostallık görüntüleri aratmazken, ilçe halkı bu anları ölümsüzleştirmek için telefonları ile resim çekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap