SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Robotik üretim dönemi

Robotik üretim dönemi

31 Mayıs 2015 Pazar - 11:26




Trabzon'un en büyük sanayi kuruluşlarından Hekimoğlu Şirketler Grubu robotik teknolojiye geçiş yaptı. 2.5 Milyon Euro'ya mal olan yeni yatırım törenle





Hekimoğlu Şirketler Grubu robotik teknolojiye geçti. Yeni yatırım törenle açılırken açılışta konuşan Vali Abdil Celil Öz, Celal Hekimoğlu başta olmak üzere Hekimoğlu Şirketler Grubu'nun güzel ve örnek bir yatımcı örneği sergilediklerini söyledi. Öz "Celal Bey çekirdekten yetişmiş, Trabzon'da gerçekten sanayinin olabileceğini ispat etmiş bir yatımcı. Bugüne kadar bin civarında insana istihdam sağlayan bir yapıdan bahsediyoruz. Ancak aynı zamanda emek yoğun bir dönemden, teknoloji yoğun bir döneme geçiş yaşanıyor. Yeni yatırımlarla hem daha nitelikli iş çıkartmak hem de teknolojiyi kullanmak adına önemli bir adım attılar. Önümüzdeki süreçte yeni yatırım hedefleri de var. Şu anda onlarda ülkeye ihracatları söz konusu. Yeni projelerde hem istihdamı hem de ihracatı artırma hedefleri var. Bu güzel tesis ve yatırım için Celal Hekimoğlu Celal ve evlatlarına Trabzon adına teşekkür ediyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap