SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize'den Manisa'ya kültür eli

Rize'den Manisa'ya kültür eli

29 Ekim 2012 Pazartesi - 11:47




Rizeli iki öğrenci, imam olan babalarının yardımı ile Manisa Valiliği tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesine topladıkları 523 kitap ile d





Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi Rize’den cevap buldu. Rize İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi Yunus Emre Koyuncu ve kardeşi Rize Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Muharrem Koyuncu, topladıkları 523 kitap ile projeye destek verdi. İki kardeş topladıkları kitapları Manisa’ya götürerek Ahmetli İlçesi Kaymakamı Fuat Güler’e teslim etti. Araştırmacı Yazar Din Görevlisi, Rize’nin Halaççılar Mahallesi İmamı Recep Koyuncu’nun çocukları olan Koyuncu kardeşlerin bu anlamlı çalışmalarından dolayı Ahmetli İlçesinde küçük bir tören düzenlendi. Ahmetli İlçesi Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Lisesi Kütüphanesinde yapılan törene İlçe Kaymakamı Fuat Gürel, İlçe Jandarma Komutanı Halit Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz Atbaş, Çok Programlı Müdür Vekili Muhammed Kırdar da katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap