SON DAKİKA



Haber > Rize > Teleferik projesini sakın unutmayın!

Teleferik projesini sakın unutmayın!

15 Mart 2024 Cuma - 09:48




Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel mega proje için belediye başkan adaylarına seslendi.





Güzel “Öz eleştiri yapmak gerekirse Teleferik projesinde geç kaldık. Yeni seçilecek başkandan talebimiz teleferik projesini hayata geçirmesidir” dedi.

ÇOK GEÇ KALDIK

Rize’de yıllar önce vaat edilen teleferik projesi 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yeniden gündeme geldi. Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, yıllar önce siyasiler tarafından söz verilen mega projenin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Güzel “Rize için geç kalınmış bir proje. Bir an önce yapılması gerekir. Rize turizm şehri. Teleferik ve diğer turizm projelerine ağırlık verilmeli” dedi.

TURİZME KATKI

Güzel “31 Mart’ta seçimi kazanacak belediye başkanına şimdiden sesleniyoruz. Yeni dönemde Rize’de yıllardır konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen teleferik projesinin hayata geçirilmesini istiyoruz. Teleferik projesi turizme katkı verecek, kente canlılık katacak. Bu yüzden seçilecek başkanın teleferik projesini öncelikli projeler arasına almasını talep ediyoruz” dedi.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap