SON DAKİKA



Haber > Rize > İl başkanımız vekil olmayı hak ediyor

İl başkanımız vekil olmayı hak ediyor

28 Kasım 2022 Pazartesi - 09:53




Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’ndan CHP Rize milletvekilliği adaylığı ile ilgili flaş açıklama





Adı CHP Rize milletvekili adaylığı ile anılan Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, “Milletvekilliği adaylığını il başkanımız hak ediyor. Açık yüreklilikle kendisini destekliyorum” dedi

TERCİHİM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Rize’nin Fındıklı İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, milletvekili adaylığı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye başkanı olarak yoluna devam etmek istediğini söyleyen Çervatoğlu, “Bana bazı sorular geliyor, ‘vekil olacak mısınız’ diye. Benim tercihim belediye başkanlığı. Örgüt, beni buraya layık görsün. Ben buradan keyif alıyorum” dedi.




AÇIK YÜREKLİLİKLE DESTEKÇİSİYİM

Milletvekilliği adaylığını CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’in hak ettiğini söyleyen Çervatoğlu, “İl başkanımızın olması gerekiyor. Açık yüreklilikle destekliyorum. Arkasındayım. Vekillik konusunda bir vekili merkeze göndereceğiz. Örgütümüz de uygun görürse il başkanımız da ben de omuz omuza vererek Rize’yi ve Fındıklı’yı daha güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.




HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap