SON DAKİKA



Haber > Rize > Fatih Erbakan: Parlatılan muhalefetten bu ülkeye hayır gelmez!

Fatih Erbakan: Parlatılan muhalefetten bu ülkeye hayır gelmez!

25 Ekim 2021 Pazartesi - 11:22




Erbakan; “Her gün özel olarak cilalanıp parlatılan havası, parası, rüzgarı çok olan muhalefet partilerini iktidara getirmeye kalkarsan; bunlardan bu millete bu ülkeye bir hayır gelmez” dedi





Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının sandık baş müşahitleri toplantısı Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla kent merkezindeki bir restoranda gerçekleştirildi. Erbakan toplantıda açıklamalarda bulundu. Türkiye'de iktidarın değişeceğini savunan Erbakan "Mevcut iktidar gidecek ama burada en önemli nokta; yerine ne geleceği. Her gün gazetelerde, her akşam televizyonlarda özel olarak cilalanıp parlatılan havası, parası, rüzgarı çok olan muhalefet partilerini iktidara getirmeye kalkarsan; bunlardan bu millete bu ülkeye bir hayır gelmez” dedi.



28 ŞUBAT’A SELAM DURANLAR…

Erbakan, “Bunu şimdiden net bir şekilde ifade edelim. Neden hayır gelmezmiş? Muhalefetin içerisinde 28 Şubat sürecinde tanklara selam duranlar var da onun için bir hayır gelmez. Muhalefetin içerisinde Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesini hazmedemeyen, 'Ayasofya'nın müze olarak kalması gerekirdi' diyenler var da onun için bu millete onlardan bir hayır gelmez. Malum, muhalefetin içerisinde ekonomi bakanı olduğu dönemde yılda ortalama 35 milyar dolar borç faizi ödeyen var da onun için bunlardan bu ülkeye bir hayır gelmez" diye konuştu.

RİZE PARTİMİZİN KALESİ OLACAKTIR

Yeniden Refah Partisi Rize İle Başkanı Mehmet Akif Zerdeci de açıklamalarda bulunarak muazzam bir kalabalık ile Rize’de tarihi bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Zerdeci, “Rize teşkilatları olarak yapacağımız başarılı çalışmalarla Rize’mizi bütün çalışmalarda herkesten önde en başarılı, birinci il yapacağız. Bundan böyle Rize, Yeniden Refah Partimizin Kalesi olacaktır. Bu ne demek oluyor! Önümüzdeki ilk seçimde Rize’yi alacağız demektir. Rize’yi almak demek tüm Türkiye’yi almak demektir. Bu inanç bu azim ve bu kararlılık Rize teşkilatlarımızda mevcuttur” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap