SON DAKİKA



Haber > Rize > DEVA Partisi Rize’den 2 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

DEVA Partisi Rize’den 2 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

29 Aralık 2023 Cuma - 12:18




Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.





DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yarışacak adaylar tanıtılmaya devam ediliyor. Babacan’ın tanıttığı adaylar arasında Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayları da yer aldı.

Ardeşen Belediye Başkan Adayı olarak Av. Eren Tolga Beşli’yi aday gösteren DEVA Partisi, Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı olarak ise Turizm İşletmecisi Mustafa Kemal Yeniçırak’ı aday gösterdi.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen törende DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Ardeşen ve Çamlhemşin Belediye Başkan Adaylarını tebrik ederek kendilerine başarılar diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap