SON DAKİKA



Haber > Rize > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine

05 Kasım 2023 Pazar - 15:03




Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleşen CHP kurultayında Kılıçdaroğlu ve Özel'in cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş ve Kavala'ya selam göndermelerine ilişkin 'Al birini, vur ötekine' şeklinde yorum yaptı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Rize'nin baharı ayrı sonbaharı ayrı güzeldir. En güzeli de Rizeli uşakların her an her yerde hissettiğimiz vefasıdır.

Yarım asrı bulan yolculuğumuz her safhasında milletimden başka yaslanacak gövde aramadım.

Karşımda aldığım rakama göre 40 bin kişi var. Halkımla beraber, hemşehrilerimle beraber kentsel dönüşümle yaptığımız bu güzellik ayrı bir gurur veriyor bana. Dün neydi buralar, bugün ne oldu... Burada dükkanlar, mağazalar çalışmaya başladığında herkes konutlara yerleştiğinde buranın ne kadar güzel olacağını takdir ediyorsunuz. AK Parti milletimize bir söz vermişti. Demişti ki 'Artık bu ülkede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'. Aradan geçen 21 yılda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmenin kıvancı içindeyiz. Eksiden buralar neydi? Şimdi ne olduğunu görüyorsunuz değil mi?

Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor. Artık bu ülkede cuntacıların sesi çıkmıyor. Artık bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Artık bu ülkede kimse öz yurdunda garip muamelesi görmüyor.


"TEK BAŞINA BU BAŞARININ GURURU BİLE BİZE YETER"

Hiç kimse artık 'ne olacak halim' endişesi taşımıyor. Artık bu ülkede çalışmak, üretmek, kendini geliştirmek isteyen herkesin yolu açık. Artık milletin devridir. Her yerde insanımız aynı duyguyla hayatına sarılıyor. Tek başına bu başarının gururu bile bize yeter. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile çıtayı yukarı çıkarıyoruz.

"GAZZE'DEKİ KATLİAMI DURDURMAK BORCUMUZ"

Dünyada olup biteni görüyorsunuz. Adeta bir ateş çemberinin ortasındayız. Suriye ve Irak sınırlarımızın, bu ülkede kardeşlerimizin güvende kalmasını biz sağlayacağız. Balkanlar'da, Kafkaslar'da huzur ve güveni biz temin edeceğiz. Dostlarımızın ve kardeşlerimizin olduğu yerde beklenen biz olacağız. Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtarılması, Gazze'deki katliamın durdurulması bizim boynumuzun borcudur.

Katillerin yakasına yapışmak bizim insani vazifemizdir. Şundan emin olun, Gazze'de yaşananlar konusunda görünenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze'deki karşdelerimizi sahipsiz ve çaresiz bırakmayacağız. Elbette üzerimize düşeni yaparken ayaklarımızı yerden kesmiyoruz. Dünyadaki tüm mazlumların haklarını koruyacak inisiyafiler geliştirdik. Kimi alanlarda 3-5 yıllık, kimi alanlarda 5-10 yıllık vakit gerektiren projeleri tamamladığımızda Türkiye başka bir yere gelecek.


CHP KONGRESİ VE ÖZEL'İN GENEL BAŞKANLIĞI KAZANMASI

Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay bay Kemal kime bay bay dedi; Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a bay bay dedi. Kavala'ya bay bay dedi. Kongreyi kazanan zat o kime selam verdi? Selahattin Demirtaş'a Osman Kavala2ya selam verdi. Al birini vur ötekine. Bunların birbirlerinden farkı var mı? Bunlar terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdü. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin.

YEREL SEÇİM ÇAĞRISI

Yerel seçimlere Rize olarak hazır mıyız? Ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşıyor muyuz?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap