SON DAKİKA



Haber > Rize > CHP Rize’de kılıçlar çekildi!

CHP Rize’de kılıçlar çekildi!

06 Haziran 2023 Salı - 08:48




Görevden alınan Ardal, mobbinge maruz kaldığını iddia etti, il yönetimini topa tuttu





Editör: Barışcan ATMACA

Eski CHP Rize Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, yaptığı yazılı açıklamada görevden nasıl alındığını açıkladı, il örgütündeki bazı kişileri eleştirdi.

MOBBİNGE MARUZ KALDIM

CH Rize’de görevinden alınan eski kadın kolları başkanı Nurdan Ardal sessizliğini bozarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İl yönetimini eleştiren Ardal, milletvekili aday adayı olduktan sonra partisinde ötekileştirildiğini ve mobbinge maruz kaldığını iddia etti.

BAŞKANLIKTAN DÜŞÜRÜLDÜM

Ardal, "Aday adaylığımı açıkladıktan sonra parti içerisinde ötekileştirildim, mobinge maruz kaldım. Nihayetinde 13 Mayıs 2023 tarihli tek elden hazırlanmış bir istifa dilekçesine 7 yönetim kurulu üyesinin imza attırılması ile kadın kolları başkanlığından düşürüldüm” dedi.

BİZ SAHADEYKEN ONLAR İSE…

Ardal, bazı partililerin şahsi çıkarı doğrultusunda hareket ettiğini savunarak “Yani, Genel Başkanımız ve tüm örgüt seçimi kazanmak için canla başla mücadele ederken, partimizin il örgütü içerisindeki bir klik, il kadın kolları başkanının yönetimini istifa ettirmekle meşgul imiş!" diye konuştu.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap