SON DAKİKA



Haber > Rize > Ayder Yaylası yerli turistlere kaldı

Ayder Yaylası yerli turistlere kaldı

24 Eylül 2023 Pazar - 16:30




Yaz turizm sezonunun sona erdiği Ayder Yaylası sessizliğe bürünürken, yerli turistler yaylada sonbaharın tadını çıkarıyor.





Yaz aylarında sıcaktan bunalan vatandaşların ilk tercihi olan doğa harikası Ayder Yaylası, bugünlerde sessizliğe büründü. Sonbahar mevsiminin gelmesi, hava sıcaklıklarının düşmesi ve okul sezonunun da başlamasıyla yaz mevsiminin uğrak noktası olan Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası bir anda sessizliğe büründü. Yabancı turistlerin gitmesiyle doğa harikası yaylada yerli turistler sonbaharın tadını çıkarmaya başladı.

Ayder Yaylası yerli turistlere kaldı

İstanbul’dan Rize’ye gelerek Ayder Yaylası’na çıkan Cafer Gezer, “Eylül ayının son zamanlarında Ayder’de bulunmak ve böyle güzel bir havada Ayder’i çok farklı bir şekilde görmek çok güzel. Bu mevsimde Ayder’in ne kadar güzel olduğunu çok daha yakından gördük. Hava çok güzel, ortam çok güzel. Gerçekten buradan insanın hiç gidesi yok. Ayder’in çok güzel bir zamanı. Bütün dostlara tavsiye ederim. Bu mevsimde, bu zamanda gelip Ayder’de vakit geçirmelerini ve kendilerini dinlemelerini isterim. Ayder’den herkese selam ve sevgiler gönderiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap