SON DAKİKA



Haber > Rize > Afetzedelerin yardımına koştular

Afetzedelerin yardımına koştular

01 Eylül 2020 Salı - 15:37




ASKON Rize İl Başkanı Recep Ali Karakoyun, Genel Başkan Orhan Aydın ile birlikte Giresun’a giderek afetzedelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi





Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize İl Başkanı Recep Ali Karakoyun, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Giresun’un Dereli İlçesindeki afet bölgesindeki afet çalışmalarına katıldı. Karakoyun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını söyledi. Karakoyun, “Bakanlarımızdan Allah razı olsun afet bölgesindeki yaraları sarmak için devletin tüm imkanlarını seferber ettiler” dedi.

TÜM GÜCÜMÜZLE YANLARINDAYIZ

Karakoyun, “En kısa sürede Dereli ilçesini yeni yüzüne kavuşturmak için hızlı, muazzam bir çalışma gerçekleştiriyorlar. ASKON Genel Başkanımız Orhan Aydın Bey bölgedeki afetzede, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Genel Başkanımız, afetzedelere ve esnafa ASKON’un tüm gücü ile arkalarında olduğunu ve tüm yardım isteklerine elimizden geldiğince cevap vereceğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap