SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rafting botundan dereye düştü!

Rafting botundan dereye düştü!

15 Mayıs 2016 Pazar - 15:39




Rize'nin Ardeşen ilçesinde rafting yaparken dereye düşen kişi boğuldu.





Rize'nin Ardeşen İlçesi'nde rafting botundan Fırtına deresine düşen ve bir süre suda sürüklenen 41 yaşındaki Hüseyin Dizdaroğlu, diğer raftingciler tarafından sudan çıkartıldı ancak kurtarılamadı. Olay, Fırtına Vadisi'ndeki Hoşdere Köyü'nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Gezi için bölgeye gelen ve rafting yapmak isteyen Giresun'daki bir özel fındık fabrikası çalışanlarından Muhasebe Müdürü Hüseyin Dizdaroğlu, dengesini kaybederek bindiği bottan düştü. Bir süre suda sürüklenen ve su yutan Dizdaroğlu, olaya müdahale eden çevredeki rafting sporcuları tarafından dereden çıkarıldı. Sporcuların kalp masajı yaptığ1 Hüseyin Dizdaroğlu kurtarılamadı. Dizdaroğlu'nun cesedi Pazar İlçesi'ndeki Kaçkar Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DERENİN DEBİSİ YÜKSEKTİ

Bu arada jandarma ekipleri, Hüseyin Dizdaroğlu'nun sudan çıkarıldığı yerde inceleme yaptı. Bölgede sabah saatlerinde havanın yağışlı olması nedeniyle Fırtına Deresi'nin debisinin yüksek olduğu gözlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap