SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Projeler incelemede

Projeler incelemede

02 Haziran 2017 Cuma - 13:04




Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Bayburt’ta yapımı devam eden önemli projeleri yerinde inceledi.





Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a geldi. Bayburt temaslarına Bayburt ekonomisine önemli derecede katkı sunması beklenen Doğal Taş Fabrikasından başlayan Keleş’e Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş de eşlik etti. Doğal taş fabrikasın da bir süre incelemelerde bulunan Keleş fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.  Başkan Mehmet Keleş Doğal Taş Fabrikası’nın ardından Belediye Başkanı Memiş ile birlikte Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden ve tamamlanan önemli projelerinde incelemelerde bulundu. Bayburt’ta yatırımı gerçekleştirilen Tarım Yerleşkesi, Kaleardı Parkı ve Güneş Enerjisi Santrali gibi önemli belediye yatırımlarını yerinde inceleyen Keleş projeler hakkında Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap