SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Polis memuru Ulaş'a son görev

Polis memuru Ulaş'a son görev

16 Şubat 2016 Salı - 17:00




Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Erhan Ulaş, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı.





Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ordulu Erhan Ulaş (29), Erzincan'da otomobili ile yaptığı kaza sonucu ağır yaralandı. Yaralı polis kaza yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ulaş hayatını kaybetti. Genç polis memurunun Türk bayrağına sarılı tabutu memleketi Ordu'nun Altınordu ilçesine getirildi. Ulaş'ın cenazesi ilçeye bağlı Taşbaşı Mahallesi'nde bulunan baba ocağında götürülerek helallik alındı.
Erhan Ulaş'ın cenazesi helallik alınmasının ardından polis mangasıyla Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'ye getirildi. Evli ve 4 yıllık polis olan Erhan Ulaş'ın ailesi ve yakınları Ulaş'ın tabutunun başında taziyeleri kabul etti. Ulaş'ın babası Cevat Ulaş ayakta durmakta zorluk çekerken, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Burada ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ulaş'ın cenazesi Nizamettin Mahalle Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.
Cenaze törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap