SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > PKK terörü taşıyıcı arıyor

PKK terörü taşıyıcı arıyor

08 Ağustos 2015 Cumartesi - 09:26




PKK’nın eylemlerine başlamasının ardından kaçakçılık vakaları patladı. Örgütün Güneydoğu’dan elde ettiği uyuşturucuyu Karadeniz üzerinden batıya taşım





TAŞIYICI ARIYORLAR!

Suruç’taki canlı bomba katliamının ardından eylemlere başlayan PKK, kasasını doldurmak için yeniden uyuşturucu ticaretine başladı. Güneydoğu illerinden elle ettiği uyuşturucuyu batı bölgesine göndermek için Karadeniz güzergahını kullanmak isteyen örgütün taşıyıcı aradığı iddia edildi. 

GÜVENLİK ALARMI

Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu il emniyet müdürlükleri alarma geçti. Özellikle şafak vakti bu güzergahtan geçmek isteyen uyuşturucu tacirlerinin şimdi de oto kiralama firmalarından 61, 28, 52 ve 53 plakalı araçları kiralayarak farklı bir yöntem arayışına girdikleri ortaya çıktı. 

FAHİŞ PARA TEKLİFİ

Öte yandan örgütün taşıyıcılık yapması için Karadeniz Bölgesi’nden bazı kişilerle irtibata geçmek istediği ve yüklü miktarda para teklifinde bulunacağı iddia edildi. En son yapılan operasyonlarda örgütün tonlarca uyuşturucusuna el konulmuştu. 

21_17
Karadeniz Bölgesi’nde denetimlerini sıklaştıran polis ve
jandarma ekipleri kontrollerini eğitimli köpeklerle yapıyor.


Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap