SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > PKK Giresun'da köylüyü rehin aldı.

PKK Giresun'da köylüyü rehin aldı.

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 17:49




Giresun'da PKK'lı teröristlerin üç köylünün yolunu keserek içlerinden birini önce rehin alıp, sonra serbest bıraktığı iddia edildi. Bölgede bulunan üç





Teröristler ellerinde tüfeklerle PKK avına çıkan köylüye dadandı. Teröristler 3 köylünün yolunu kesti, birini rehin alıp serbest bıraktı.

Giresun son günlerde PKK'lı teröristlerin hedefinde. İddialara göre 3 terörist bu kez de dereli ilçesi Kümbet Yaylası'nda evlerine gitmek isteyen köylülerin yolunu kesti.

2 köylünün erzakını yiyen PKK'lılar bir köylüyü de rehin aldı.

PKK'lılar rehin aldıkları köylüyü daha sonra serbest bıraktı. Teröristlerin rehin aldıkları köylüye bölgede Kobra aracının olup olmadığı ve Dereli'yi sordukları belirtildi.

Jandarmaya ifade veren 3 köylü teröristlerden birini fotoğraf teşhisinde tanıdı. 3 teröristin eşkali belirlenirken, eli silahlı PKK'lıların 2'sinde roketatar bulunduğu belirlendi.


PKK'lı teröristler, Giresun Çaldağ karakoluna 6 Mayıs'ta roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açmış, saldırıda karakol komutanı Astsubay Zafer Çalışkan şehit olmuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap