SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Örgüt sığınağında şok döküman!

Örgüt sığınağında şok döküman!

18 Aralık 2015 Cuma - 10:19




PKK terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonların ardından örgüt maddi yönden büyük kayıplar vermeye başladı. Finans kaynağı uyuşturucu olan PKK ör





ÖRGÜTSEL DOKÜMAN

Asker ve polisin Güneydoğu’da PKK kamplarına yönelik düzenlediği operasyonların ardından örgütün tüm para kaynakları kesilmeye başladı. Özel kuvvetlere bağlı askeri birlikler son olarak Ağrı Dağı eteğindeki bir mağaraya baskın düzenleyerek örgüte ait olduğu belirlenen çok sayıda erzak ve örgütsel doküman ele geçirdi.

YURT DIŞINDAN

Dokümanları inceleyen istihbarat birimleri şok bir ayrıntı ile karşılaştı. En büyük para kaynağı uyuşturucu olan PKK terör örgütünün Suriye, İran ve Irak’tan temin ettiği uyuşturucu maddeleri Avrupa’ya taşımak için kurye, Türkiye’de satmak için ise torbacı arayışına girdiği öğrenildi.

81 İLE ÖZEL YAZI


Örgüt üyelerinin gençlere yönelik girdiği bu arayışların karşılıksız kalması için istihbarat birimleri harekete geçti. İstihbarat birimlerinin Gümüşhane, Trabzon, Giresun ve Ordu illerine gönderdiği yazıda, örgütün, özellikle bölgeyi kullanarak uyuşturucu maddeleri Avrupa ülkelerine götürmeyi hedeflediğine vurgu yapıldı. Güvenlik güçleri bölgede denetimlerini artırdı.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap