SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ulubey Ziraat Odası Başkanı Aydın’dan fındıkta don açıklaması: Az da olsa hasar var

Ulubey Ziraat Odası Başkanı Aydın’dan fındıkta don açıklaması: Az da olsa hasar var

09 Nisan 2023 Pazar - 12:57




Dere kenarlarındaki fındık bahçelerinin don olayından etkilendiğini söyleyen Aydın, “Az da olsa hasar var. Yaprak gübresinin ardından azotlu gübre ile bahçeler desteklenmeli” dedi.





MUSTAFA KEMAL POYRAZ

Ordu’nun Ulubey Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Aydın, yağan kar sonrası oluşan dondan fındığın az da olsa hasar gördüğünü söyledi. Fındıkta oluşan hasarın özellikle dere kenarlarında olduğunda dikkat çekti  Aydın “Yüksek kesimlerde hasar oluşmadı. Özellikle dere kenarlarında az da olsa hasar oluştuğu bilgisi geldi. Bu gibi yerlerde bahçesi bulunan fındık üreticilerine önerimiz, bir an önce bu bahçeler yaprak gübresi ile güçlendirilmeli” dedi.

ÜRETİCİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Başta gübre, zirai ilaçlar, zirai tarım aletleri ve fidan satışlarıyla çiftçinin yanında olduklarını ifade eden Aydın, “Biz burada üreticimizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz. Onları mutlu gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Yakın zamanda yarka tavuk satışlarımız olacak. Tavuk satışlarının ardından fide satışlarına geçeceklerini söyleyen Aydın, tarım alanında bilgi almak isteyen çiftçileri odalarında ağırlamaktan mutlu olacaklarını” diye konuştu.  

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap