SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.10.2023

Olaylar ve Yaşananlar | 13.10.2023

13 Ekim 2023 Cuma - 08:15




Olaylar ve Yaşananlar | 13.10.2023





AK PARTİ GİRESUN’DAN İSRAİL’E TEPKİ

AK Parti Giresun İnsan Hakları Başkanlığı tarafından İsrail’in Gazze şeridine yaptığı saldırılara tepki gösterildi. İnsan Hakları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sivil yerleşimleri hedef almayı doğru bulmuyoruz. Savaşın da bir ahlakı vardır. Abluka uygulamaları savaş ahlakına uymamaktadır. Abluka savaş değil katliamdır. Sivilleri cezalandırmak kimseye kazandırmaz. Masumlar ölmesin, daha fazla kan akmasın. Bölgede etkili tüm aktörleri, barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz. Biz var olan gücümüz ve çıktığı kadar avazımızla Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımızı tüm meydanlarda söylemeye devam edeceğiz.”

SÜRMEN’DEN ADAYLIK SİNYALİ

İYİ Parti Trabzon’un deyim yerindeyse ‘yılmaz savaşçısı’ Ayhan Sürmen, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Trabzon’da ekip arkadaşları ile birlikte sıkı bir şekilde çalışmış, kazanılan bir milletvekilliğinde büyük pay sahibi olmuştu. Sürmen, halka yakınlığı ile tanınan bir isim. Aynı zamanda partisi ne zaman görev verirse hiçbir zaman görevden ve çalışmaktan vazgeçmeyen bir isim. Sürmen’in önümüzdeki günlerde İYİ Parti’den Ortahisar Belediyesi’ne aday adayı olacağı ileri sürülüyor. Aynı zamanda gazetemizin de yazarı olan Sürmen’in Ortahisar Belediyesi için adaylığının konuşulması parti içerisinde heyecan yarattı.

ORDU’DA NELER OLUYOR?

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği 23. Bölge Başkanı Yüksel Kaya Genel Merkez tarafından görevden alınmıştı. Kaya’nın yerine yönetim kurulu üyesi Korgan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Korgan atanmıştı. Zeki Korgan görevine başladı. Ordu ve Giresun’da 37 esnaf kredi kefalet kooperatifinin üye olduğu 23. Bölge Birliğinde genel merkezin neden değişiklik yaptığı bilinmiyor. Başkan Kaya’dan sonra birliğin genel sekreteri Mustafa Kaya’nın da ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

MÜDÜR BULUT TEFTİŞTE

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Alucra İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla ve hastane çalışanlarıyla birebir görüştü. Ziyaretin amacı, hastanenin genel işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak ve çalışanların motivasyonunu artırmak olarak belirtildi. Hastane yöneticileri ile yapılan görüşmede, hastanenin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgiler sunuldu. İl Sağlık Müdürü, gerçekleştirdiği bu ziyaretle, yöneticilerden aldığı bilgilerle hastanenin gelecekteki projeleri ve ihtiyaçları hakkında daha iyi bir perspektife sahip oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DE 2 ATAMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde iki daire başkanlığına atama yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığına Yalçın Dumlu, Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına Hayati Ağıl getirildi. Abdülkadir Hatipoğlu’nun Genel Sekreter olmasıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzzet Gündoğar’ın Genel Sekreter Yardımcısı olması nedeniyle de Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlıkları boşalmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap