SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu’da Öğretmenlere park cezası!

Ordu’da Öğretmenlere park cezası!

16 Aralık 2023 Cumartesi - 12:22




Görev yaptıkları okulun önüne araçlarını park eden 9 öğretmene trafik cezası yazıldı. Öğretmenler cezanın iptali için savcılığa başvurdu





Ordu’nun Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan okulda görev yapan öğretmenlerin uzun zamandır yaşadıkları park sorunu cezayla sona erdi. Önceki gün okulun önünde park eden 9 öğretmenin araçlarına trafik polisleri 436’şar lira ceza yazdı. Öğretmenler cezanın park yasağı olmadığı saatte yazıldığını ileri sürerek cezanın iptali için mahkemeye başvurdu.

 ŞAŞIRDIK KALDIK

Trafik cezasını yiyen eğitimciler arasında olan Atatürk mesleki ve teknik Anadolu lisesi müdür yardımcısı Zeki Yalkın, “Araçlarımızı nereye park edeceğimizi şaşırdık, Sokak araları, mahalle aralarında yer arıyoruz. Bize bir alan gösterin dedik, o da olmadı. Okul servis araçları gelene kadar okulun önündeki o boş alanı  kullanmak istedik ama cezayı yedik” dedi.

HABER: KENAN TAŞKIN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap