SON DAKİKA



Haber > Ordu > Ordu’da kaçakçılık operasyonu

Ordu’da kaçakçılık operasyonu

26 Eylül 2023 Salı - 16:27




Ordu’da polis ekipleri tarafından kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde yürütülen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi, şüpheli 6 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.





İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Altınordu ilçesinde bir ikamette yapılan aramada 124 adet kaçak cinsel içerikli ürün, 11 adet elektronik sigara, 7 adet elektronik sigara likidi ele geçirildi. Ekiplerin uygulama noktasında emtia ürünlerine yönelik yaptıkları çalışmaları neticesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 102 adet kaçak parfüm ele geçirildi.
Fatsa ilçesinde 2 iş yeri, 1 depo ve 1 ikamette yapılan aramalarda da 12 milyon 400 bin adet boş makaron, 37 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron, 1 adet elektronik sigara sarma makinesi, 1 adet büyük boy kompresör,162 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi.
Çalışmalarda yakalanan toplamda 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap