SON DAKİKA



Haber > Ordu > ÖLÜM EMRİ AĞABEYDEN

ÖLÜM EMRİ AĞABEYDEN

27 Mayıs 2018 Pazar - 08:30




Fatsa cinayetinin sır perdesi kaldırıldı. Kiralık katil olduğu belirlenen fail cinayeti 10 bin TL karşılığında işlediğini itiraf etti. Azmettirici ise





YER MESELESİ

■ Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2004 yılında meydana gelen ve Mehmet I. isimli şahsın, evinin önünde faili meçhul kişi veya kişilerce av tüfeği ile vurularak öldürülmesi olayı 14 yıl sonra aydınlatıldı. Mehmet I.’nın yer meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan kardeşi Ahmet I.’nın azmettirdiği komşusu Yıldıray K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

GÖMÜLÜ BULUNDU!

■ 2004 yılında yaşanan olayın tarihinde faillerin tespit edilemediği ve suç aleti silahın ele geçirilemediği öğrenildi. Faillerin uzun süredir yakalanamadığı, azmettiren Ahmet I.’nın 2015 yılında başka bir cinayette öldürüldüğü anlaşıldı. Jandarma cinayetle ilgili yaptığı çalışmada olayda kullanılan tüfeği Ahmet I.’nın evinde gömülü olarak buldu.

10 BİN TL İÇİN


■ Jandarma ekipleri araştırma sonucu elde edilen deliller ve istihbari çalışma ile cinayet şüphelisi Yıldıray K.’yı Fatsa’da çalıştığı yerde dün yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan sorgulama neticesinde Ahmet I’nın ağabeyi Mehmet I.’yı öldürmesi için Yıldıray K. ile 10 bin TL karşılığında anlaştığı ve Yıldıray K.’nın 10 bin TL’ye cinayeti işlediği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap