SON DAKİKA



Haber > Ordu > Fındık satışı kesinlikle olmayacak!

Fındık satışı kesinlikle olmayacak!

29 Ocak 2018 Pazartesi - 10:49




TMO’nun fındık ihaleleriyle ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Fındıkların çürümeye terk edilmeden piyasaya satılması söz konu





AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TMO’nun fındık ihaleleriyle ilgili; “Şu an fındık alımı esnasında gerçekleştirilen randıman kırılma esnasında biriken fındıkların çürümeye terk edilmeden piyasaya satılması söz konusu. Öbür türlü fındık satışı kesinlikle olmayacak” dedi. Gündoğdu, TMO’nun fındık ihaleleriyle ilgili; “Şu an fındık alımı esnasında gerçekleştirilen randıman kırılma esnasında biriken fındıkların çürümeye terk edilmeden piyasaya satılması söz konusu. Öbür türlü fındık satışı kesinlikle olmayacak” dedi.

ÇÖZÜMLE İLGİLİ ÇALIŞILACAK

Önümüzdeki günlerde fındık üreticileri ile toplantı yapılacağını kaydeden Gündoğdu, “Ben tarım komisyon başkanıyla görüştüm. Önümüzdeki günlerde direk fındık üreticilerimizi dinleyecek toplantılar yapacağız. Burada Ordu’da da olacak. Üreticilerimizin sıkıntıları dinlenecek. Sektörün, tüccarın değil direk fındık üreticilerin dinleneceği bir toplantı yapacağız. O zaman da zaten bazı şeyler netleşecek. Daha önce bakanımız da açıklamıştı o da bu bölgeye gelip fındığın çözümüyle ilgili çalışacak” ifadelerinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap