SON DAKİKA



Haber > Ordu > Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Feyzi’den TMO’ya tarihi çağrı: 2024 Nisana kadar fındık satmayın!

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Feyzi’den TMO’ya tarihi çağrı: 2024 Nisana kadar fındık satmayın!

12 Ekim 2023 Perşembe - 13:51




Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi “Toprak Mahsulleri Ofisinin 2024 yılı Fındık Mahsulünü dalda görmeden herhangi bir satış açıklaması yapmamalı. Üretici mağdur edilmemeli” dedi.





REKOLTE DÜŞÜK OLACAK!

Ordu’nun Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 2024 nisana kadar fındık satmaması çağrısında bulundu. Feyzi, önümüzdeki fındık sezonunda da rekoltenin düşük olacağını savunarak üreticinin mağdur olmaması için böyle bir çağrıda bulunduklarını dile getirdi.

KAHVERANGİ KOKARCA

Feyzi, “2023’te  bölgemizi istila eden kahverangi kokarca böceğinin 2024 sezonunda mahsulümüze ne kadar zarar vereceğini bilmiyoruz. 2024’te en düşük rekolteyi görebiliriz. Devletimizin, TMO’nun elinde bulundurduğu fındığı emniyet sibobu olarak kullanması gerektiğini düşünmekteyiz” dedi.

DALDA GÖRMEDEN…

Feyzi, “Bölgemiz üreticileri ve fındığa yatırım yapan iş adamlarımız adına 2024 yılı mahsulümüzü dalda görmeden Toprak Mahsulleri Ofisimizin fındık satışı yapmaması gerektiğini bölgemiz milletvekillerinden, tarım bakanımızdan ve sayın cumhurbaşkanımızdan arz ederim” diye konuştu.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap