SON DAKİKA



Haber > Ordu > Amatör spor kulüplerine destek

Amatör spor kulüplerine destek

07 Temmuz 2023 Cuma - 12:56




Ordu’nun Ünye Belediyesinin amatör spor kulüplerine yönelik desteği sürüyor.





Ünye Belediyesi, Cevizdere’de bulunan spor tesisleri yanına sporcuların soyunma, duş ve dinlenme gibi ihtiyaçlarını karşılayacağı spor kompleksi inşa etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tesisin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı müjdesini verdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Gençlerimizin spora yönelmeleri ve sporla ilgilenen gençlerimizin de ihtiyaçlarını çözme noktasında tüm ekibimizle çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerimizin de ihtiyaçları nedeniyle yaptığı çalışmalar sonucunda Cevizdere’de binicilik tesislerimizin bulunduğu alanın yanına bir tesis inşa ettik. Yapım çalışmalarının son aşamaya geldiği tesisimizde amatör spor kulüplerimizin kullanacağı bay bayan soyuma odaları, duş ve tuvalet, engelli tuvaleti ve hakem odası bulunuyor. Ayrıca sporcuların dinlenebileceği bir mekân da buraya yer alıyor. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşallah kısa sürede bu tesisimizi açarak gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap