SON DAKİKA



Haber > Ordu > AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden tepki çeken fatura!

AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden tepki çeken fatura!

11 Ocak 2022 Salı - 16:58




AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen su faturasının su bedeli 23,58 TL iken, 'atık su bedeli', 'bakım bedeli' gibi farklı ilavelerle, toplamda 51 TL ödeme talep edilmesi tepki çekti.





AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen su faturasının su bedeli 23,58 TL iken, 'atık su bedeli', 'bakım bedeli' gibi farklı başlıklar altında ilave edilen tutarla, toplamda 51 TL ödeme talep edilmesi büyük tepki topladı. Yaklaşık kullandığı su bedelinin 2 katı kadar fatura gelmesini sosyal medyadan paylaşan vatandaş duruma tepki gösterdi.

KULLANILAN SUYUN 2 KATI FATURA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği bir su faturası sosyal medyada epey tepki çekti. Söz konusu faturada, kullanıcının ödeme tutarı 51 TL olarak görünüyor. Fakat bunun sadece 23,58 TL'si su bedeli.

Geri kalan tutarın; 'atık su bedeli', 'bakım bedeli', 'tahakküklü KDV %8', 'tahakküklü KDV %18', 'yuvarlama', 'CTV bedeli', 'katı atık bertaraf bedeli' ve 'katı atık bertaraf KDV %18' başlıklarıyla faturaya ilave edilmiş ek ödemeler olduğu görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap