SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu sinema günleri başlıyor

Ordu sinema günleri başlıyor

13 Mayıs 2016 Cuma - 14:38




Sinema Günleri 13 Haziran tarihine kadar sürecek.





Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan ve hiç sinema görmeyen köylülere ve çocuklara sinema izleme imkanı sağlayacak olan ’Sinema Günleri’nin başlayacak olması sebebiyle bir açıklama yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Kültür mirasımızın gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak, Türk Sinemasının yerini ve rolünü güçlendirmek, Ordu’nun iç kesimlerinde yaşayan yöre insanını ve öğrencileri sinema ile buluşturmayı amaçlayan ‘Sinema Günleri’ projesi kapsamında tüm ilçelerimizi kapsayan sinema gösterimi etkinleri gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında ilk sinema gösterimi, 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da Altınordu ilçemizin Gökömer Mahallesinde yapılacaktır. Düzenlenen sinemalarda Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı filmler gösterilecek” dedi.

İlki geçen yıl 1 Mayıs-15 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Sinema Günleri’ projesi kapsamında, 19 ilçeye bağlı 38 mahallede açık hava sineması kurularak ilköğretim öğrencileri ile yöre halkına sinema keyfi yaşatılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap