SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ölmek mi lazım?

Ölmek mi lazım?

31 Mart 2015 Salı - 11:17




Arsin’deki tarihi Yanbolu Köprüsü S.O.S veriyor. 15 santimlik açılmanın olduğu köprü sürücüler için ölüm tehlikesi saçıyor. Arsin Yeşilyalı Mahallesi





Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı Mahallesi Yanbolu mevkiinde tarihi Yanbolu Köprüsü sürücüler için tehlike arz ediyor. Köprüye özel bir arazide yapılan otel inşaatı zarar verdi. Otel için yapılan altyapı dolgusu tarihi köprüde açılmalara neden oldu. Yolla ilgili incelemelerde bulunan Karayolları yetkilileri ise yolda yamalama çalışması gerçekleştirdikten sonra otel inşaatını üstlenen yüklenici firmaya 500 TL ceza verdi. Ancak ağır tonajlı araçlar köprüden geçtikten sonra yolda 15 santimlik açılma meydana geldi.

MUHTAR İSYANDA

Arsin Yeşilyalı Mahallesi Muhtarı Cemil Cahit Sarıalioğlu, yolda meydana gelen açılma sonrasında yetkililere ateş püskürdü. Sarıalioğlu, "Trabzon ile Rize arasında ulaşımı sağlayan ana yoldan binlerce araç geçiyor. Bu viyadükte 15 santimlik kayma var. Kuzey tarafa olan kaymaya önlem alınmazsa facia yaşanabilir. Eski köprünün üzerindeki bu çatlamalar köprüyü yıkabilir. Bu köprü milli servettir. Karayolları sadece gelip baktı yarılmaları kapattılar. Can kaybı yaşanmadan köprü onarılmalı" dedi. Köprü ve viyadüklerin bu şekilde S.O.S vermesine vatandaşlar da isyan ederek yetkilileri göreve davet etti.

İbrahim KANLI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap