SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Okul öncesi terör alarmı

Okul öncesi terör alarmı

18 Eylül 2015 Cuma - 09:56








2015-2016 eğitim-öğretim yılı öncesi istihbarat birimleri şok bir rapor hazırladı. Söz konusu raporda, servis şoförlerinden kantin görevlilerine dek herkesin titizlikle incelenmesi talimatı verildi ve öğrencilerin teröre karşı internet kafelerden uzak tutulması gerektiğinin altı çizildi

İSTİHBARAT UYARDI

2015-2016 eğitim-öğretim yılında okul çevrelerinde alınacak tedbirlere ilişkin istihbarat birimleri 81 ilin emniyet ve jandarma birimlerine uyarı gönderdi. Öğrencilerin yasadışı örgütsel ve ideolojik faaliyetlerin etkilerinden uzak tutulmasına yönelik önlemler alınması istendi.

DENETİM YAPILACAK

Madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı polis ve jandarma ekipleri, okul çevresinde büfe, kafe, market benzeri yerlere, ihbarlar doğrultusunda denetim yapacak. Servis şoförleri, rehber personel, kantin çalışanları vb. personel ile ilgili işlemler titizlikle yürütülecek.

HARİTA ÇIKARILACAK


Trabzon, Giresun, Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Ordu illerinde de eğitim kurumu çevresi ve güzergahında meydana gelen suçların zaman ve mekana göre dağılımı, yoğunluğu, suç işleyenlerin ve suça maruz kalanların dağılımları gibi istatistiki veriler göz önünde bulundurularak suç haritaları hazırlanacak.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap