SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Öğretmenler mest etti

Öğretmenler mest etti

28 Mayıs 2015 Perşembe - 12:11




Ortahisar 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Hamamızade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sergiledikleri türkü performanslarıyla dinleyi





Birbirinden farklı branştaki öğretmenlerden oluşan 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Türk Halk Müziği Korosu, bir ilki başararak yurdun değişik yörelerinden seslendirdikleri ezgilerle katılımcıları adeta büyüledi. Solo performansların da ortaya konulduğu gecede Karacaoğlan'dan, Aşık Veysel'e; Pir Sultan Abdal'dan, Neşat Ertaş' a pek çok ozanın türküsü dinleyicilerle buluşturuldu. Şefliğini Okul Müzik Öğretmeni Altuğ Eler'in yaptığı 80. Yıl  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmak isteyenler için adeta vesile oldu. Solo performanslarda seyircilerin tezahüratı da görülmeye değerdi. Programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Yerakapan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptan, Kamu Baş Denetçisi Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, Sendika İl Temsilcileri ve İlimiz Okul Müdürleri programda hazır bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap