SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ödemeler yarın hesaplarda!

Ödemeler yarın hesaplarda!

16 Haziran 2016 Perşembe - 16:40




AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, fındıkta alan bazlı desteklerin ödemelerinin öne çekildiğini belirterek, "Destek ödemeleri 17 Haziran-1 Tem





Gündoğdu yaptığı açıklamada, fındık üreticilerine 7 yıldır yapılan alan bazlı gelir desteği ödemelerinin 17 Haziran 2016 tarihinde başlayacağını ve 1 Temmuz 2016 tarihinde son bulacağını belirtti. Alan bazlı gelir desteği ödemelerinin TC kimlik numaralarının son hanelerine göre ödeneceğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ödemelerin üç grup halinde yapılacağını kaydetti.

Gündoğdu, "Bu yıl 116 bin üreticimize ödeme yapılacak. Ödemeler TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacak. Buna göre kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenler 17 Haziran, 4 ve 6 ile bitenler 24 Haziran, 8 ile bitenler ise 1 Temmuz tarihinde ödemelerini alacaklar" dedi.

Alan bazlı gelir ödemelerinin tüm şehre büyük katkı sağladığını ve ekonomiye pozitif yönde etki ettiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerini şöyle tamamladı: "Dekar başına 170 TL olarak verilen destek kapsamında Ordu ilindeki üreticilere 310 milyon TL ödenecek. Böylesine büyük bir rakamın doğrudan likit olarak Ordu'ya girmesi, şehir ekonomisine adeta doping etkisi yapacaktır. Çiftçi olsun olmasın, tüm hemşehrilerimiz alan bazlı gelir desteği uygulamasından fayda görüyor. Hükümetimiz daima çiftçinin yanında olmuş ve buna göre politikalar üretmiştir. Bu projelerin ve katkı ödemelerinin artarak devam etmesi için girişimlerimiz sürecektir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap