SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meteoroloji’den Karadeniz’e uyarı!

Meteoroloji’den Karadeniz’e uyarı!

06 Haziran 2017 Salı - 13:51




Karadeniz bölgesi için meteorolojik uyarı yapıldı.





Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.  Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimlerinde sağanak beklendiği bildirildi.  Yağışların, Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olmasının beklendiği, ani sel, su baskını ve yıldırıma karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu. 

AZDAVAY'I YAĞIŞ VURDU

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde sağanak nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. İlçede akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle menfezlere sığmayan su, Azdavay-Kastamonu Karayolu'nun Topuk Köyü mevkisinde yola taşarak ulaşımı aksattı. Bir süre trafiğe kapanan yol suyun azalması ile kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Topuk Köyü yolu da köydeki derenin taşması sonucu trafiğe kapandı.

TRABZON'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü'nün 5 günlük tahminlerine göre, Trabzon merkezinde hava bugün çok bulutlu ve en yüksek sıcaklık 23 derece olacak.  Trabzon'un bazı ilçelerinde ise hava bugün gök gürültülü ve sağanak yağışlı. 10 Haziran Cumartesi ve 11 Haziran Pazar günü ise Trabzon'da gökgürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap