SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mağduriyet gideriliyor!

Mağduriyet gideriliyor!

04 Haziran 2017 Pazar - 13:38




Artvin’in Şavşat ilçesinde afetzedelerin mağduriyetine devletin sıcaklığı son veriyor. Çıkan yangında evlerini kaybeden vatandaşların evlerinin yapımı





Artvin’in Şavşat İlçesinde geçen yıl çıkan yangında evlerini kaybeden vatandaşların evlerinin yapımına başlandı. Şavşat ilçesine bağlı Oba Köyünde çıkan yangında 14 hanenin evleri tamamen yandıktan sonra Artvin Valiliği Afet İşleri ile birlikte yürüttüğü çalışma neticesinde şartları uygun 8 ailenin evlerinin yapımına başlandı. Artvin Valisi Ömer Doğanay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şavşat ilçemize Oba köyünde çıkan yangında vatandaşlarımız evlerini kaybeden vatandaşlarımıza yangın sonrası çeşitli yardımlar yaptık. Konaklayacak evi olmayanları evlere yerleştirdik. AFAD ekiplerini bölgeye yönlendirerek vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı. Devletimiz güçlüdür. Hiç bir kimseyi aç ve açıkta bırakmamıştır, bırakmayacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap