SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Köyüm adına feda olsun!

Köyüm adına feda olsun!

11 Aralık 2016 Pazar - 09:25




Karadeniz Gazetesi’ne konuşan Alibeyköy Muhtarı Dursun Ali Duman, köyü adına gece gündüz demeden çalıştığını ifade ederek, “Yeter ki köyüme hizmet gel





Giresun’un Bulancak ilçesi Alibeyköy’ün muhtarı Dursun Ali Duman, Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’a önemli açıklamalarda bulundu. Duman, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Yaşanabilir bir köy veya mahalle için tüm muhtarlarımız büyük çalışmalar yapmaktadır. Gerçekten her köyde büyük çalışmalar var. Buradan emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor. Özellikle betonlama hizmetleri hızla devam etmektedir. Üç dönemdir muhtarım. Elimden gelenin en iyisini yapmak adına iyi hizmet sunabilmek için gecemizi ve gündüzümü bir ettiğimiz de oluyor. Köyüm adına her şeyi feda ediyorum. Yeter ki benim köyüm hizmet görsün.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM

Gece gündüz aradığımda hiçbir zaman bizi mağdur etmeyen değerli Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar, AK Parti Giresun milletvekilleri başta Cemal Öztürk, Sabri Öztürk’e de ilimiz, beldemiz ve köyümüz adına yaptıkları özverili ve başarılı çalışmalarından saygılarımı sunuyorum. Köyümüze 1 kilometre beton yapıldı. 4 kilometre betonlanacak ve asfaltlanacak yer de yatırım için beklenmektedir. Bu eksiklikleri devletimizin imkanları dahilinde yapmaya çalışacağız. Bunun için yetkililere seslenerek destek bekliyorum.

ÖDENEK ŞART!

Su projesi yaptırdık, ödenek şart. Bunun için ödenek bekliyorum. Camimiz tamam. Köyümüzde camimizi tüm köylülerimle birlikte hayırseverlerin de büyük desteği ile tamamladık. Her zaman gece gündüz demeden yanımda olan değerli köylülerime ve büyüklerimize, tüm gelmiş geçmiş emeği geçen herkese teşekkür edip bu dünyadan öbür dünyaya göç edenleri de rahmetle anıyorum.

CANİKLİ BÜYÜK ŞANS

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlerin her zaman yanında. Biz muhtarlarımıza büyük destek vermekte. Bununla birlikte köylerimize hizmet için elinden geleni yapıyor. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı ve selamlarımı sunarak köylülerim adına da teşekkür ediyorum. Giresun milletvekilimiz Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’ye ayrıca teşekkür ederim. Gerçek Giresun adına büyük işlere büyük yatırımlara imzalar attı ve atmaya da devam ediyor. Canikli Giresun için büyük şans.

ÖZEL İDARE’YE TEŞEKKÜRLER

Bulancak İlçe Özel İdaresi Müdürü Mehmet Yanıkömer’e minnettarız. Her zaman yanımızda. Özel idare personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti Bulancak İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine de bizlere karşı yaptıkları çalışmalar ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. İl Meclis üyelerimiz Apdulselam Çağrıcı, Hamit Karanoğlanoğlu, Cemal Karadeniz ve Ömer Mustafa Yılmaz’a da teşekkür ederim.

DESTEKLER ESİRGENMEDİ

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın da her zaman yanımızda oldu. Bölgemiz Belde Belediye Başkanımız Mehmet Küçük, Kovanlık Belediye Başkanımıza da desteklerinden dolayı minnettarım. Bulancak eski Belediye Başkanımız Kadir Aydın’a da köyümüz adına her zamanki gibi desteklerini esirgemediği için teşekkür sunuyorum. 

Muhtar Duman, ayrıca yaylalarda turistlerin gelip gezeceği yerlerin de olduğunu belirterek yerli ve yabancı turistleri Paşa Konağı ve Bektaş yaylalarına davet etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap