SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kardeşliğe sahip çıkmak zorundayız

Kardeşliğe sahip çıkmak zorundayız

14 Ekim 2015 Çarşamba - 09:21




Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayan Trabzon Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, “Terör insanlık suçudur ve nereden gelirse g





Ankara’da yaşanan vahşi terör saldırısına yönelik yurdun dört bir yanından tepkiler sürüyor. Trabzon’dan da siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve dernekler yaptıkları açıklamalarla teröre olan öfke ve tepkilerini dile getiriyor.

MUTLAKA AYDINLATILMALI

Trabzon Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, yaşananları sözle izah etmenin mümkün olmadığını belirterek “Terörü şiddetle kınıyoruz. Terör insanlık suçudur ve nereden gelirse gelsin kardeşliğimize sahip çıkalım. Barış ve demokrasi için tepkilerini dile getirmek için Ankara’da toplanan vatandaşlarımıza yönelik bu saldırı tüm boyutları ile aydınlatılmalı” dedi.

KENETLENME ZAMANI

Asker ve polislere yönelik terör olaylarının ne yazık ki devam ettiğinin altını çizen Kara, “Bu ülke asla bölünmeyecek, bu ülke asla teröre yenilmeyecek. Şimdi zaman hepimizin daha dik, daha kararlı ve daha kenetlenmiş bir durumda olma zamanıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Hepimizin daha çok kenetlenme ve sağduyulu olma zamanı” dedi.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap