SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Karadenizli budistlerden güldüren tören!

Karadenizli budistlerden güldüren tören!

22 Ekim 2016 Cumartesi - 10:48




Vizyona girmesiyle Karadeniz’in kahkahasını, yeşilini ve zekasını beyazperdeye taşıyan NTC Medya yapımı ‘Seni Seven Ölsün’ birbirinden ilginç sahneler





Vizyona girmesiyle Karadeniz’in kahkahasını, yeşilini ve zekasını beyazperdeye taşıyan NTC Medya yapımı ‘Seni Seven Ölsün’ birbirinden ilginç sahneleriyle çok güldürüyor!

Trabzon’un Demirkapı köyünde gerçekleştirilen Seni Seven Ölsün filminin çekimleri absürt, bir o kadar da komik görüntülerle yüklü. "Ölecek insanı gömecek yerin kalmadığı" köyde bulunan “Karadeniz zekası” çözümler sinemaseverleri kahkahaya boğuyor. RENKLİ SAHNELER Filmin en dikkat çeken sahnelerinden biri de oyuncular Hüseyin Avni Danyal, Durul Bazan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Cem Zeynel Kılıç, Şevket Çapkınoğlu ve Şamil Kafkas’ın turuncu Budist kostümleri ve boyunlarında çiçeklerle dağda yaptıkları tören! Ruhi Sarı’nın klarneti ile katıldığı törende diğer oyuncular da ‘Tibet Borusu’ (Tibetan Horn) adı verilen bir enstrüman çalıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap