SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kadınlara tam destek

Kadınlara tam destek

20 Şubat 2016 Cumartesi - 10:24




Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin taleplerini değerlendireceğiz. Sizlerin topluma yararlı çalışmalarına her türlü katkıyı s





Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Altun Şenel ve Kadın Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ederek, çalışmaları ve planladıkları projeler hakkında bilgi verdiler. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Altun Şenel, bir yıllık görev süreleri içerisinde çevre duyarlılığı, bilinçli çevre temizliği konularında ziyaretler yaptıklarını, ayrıca üyelerle birlikte bazı etkinlikler düzenleyip gelir sağladıklarını belirterek, “Bayanların üretim yapacakları, ürettikleri ürünleri satabileceği yerlere ihtiyacımız var” diye konuştu. Belediye Başkanı Kerim Aksu ise sosyal sorumluluk üstlenen Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade ederek, “Belediyemiz çocuklara, kadınlara, gençlere, kısacası toplumun her kesimine yönelik projeleri destekliyor. Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin taleplerini değerlendireceğiz. Yeni başlayacağımız Kazancılar Yokuşu Projesi içerisinde satış noktası yapabiliriz. Sizlerin topluma yararlı çalışmalarına her türlü katkıyı sağlamaya hazırız” dedi.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap