SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İşadamına kanlı infaz!

İşadamına kanlı infaz!

18 Eylül 2016 Pazar - 10:47




Ankara’da iş adamı olarak görev yapan Ali İhsan Eruzun, bayram tatili için geldiği Ordu'da öldürüldü.





Ankara’da iş adamı olarak görev yapan 55 yaşındaki Ali İhsan Eruzun, bayram tatili için geldiği Ordu'da öldürüldü.Alınan bilgiye göre, Kumru ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde 06 FY 1852 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ali İhsan Eruzun’a (55) aralarında daha önceden husumet bulunan ve 52 BR 345 plakalı aracıyla yol kenarında bekleyen Musa Varlık (44) tarafından tabanca ile ateş açıldı. Kurşunların isabet ettiği Ali İhsan Eruzun, ağır yaralandı.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORDU

112 Acil Servis ekiplerince Kumru Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Eruzun, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Ankara'da iş adamı olduğu öğrenilen Eruzun’un cesedi hastane morguna kaldırılırken şüpheli Masa Varlık’ın gözaltına alındığı bildirildi.Olayın görgü tanığı Mevlüt Düşünüş ölen kişiyle birlikte düğünden döndüklerini anlattı.

BENİM BİLDİĞİM!

Ayvalı Mahallesi’nden geçtikleri sırada yol kenarında arabasıyla bekleyen bir kişinin üzerlerine ateş açtığını ifade eden Düşünüş, şöyle konuştu: “Ben ilk başta kuru sıkıyla ateş ettiğini düşündüm. O yüzden panik yapmadım. Yalnız Ali İhsan abi aracını yolun kenarına çekti ve arabadan benzin akıyordu. Bende arabamı aracının önüne çekerek sağlık ve polis ekiplerine haber verdim. Ali abi aracın içinde yatıyordu. Ambulans gelene kadar ilk müdahaleyi ben yaptım. Benim bildiğim aralarında husumet yoktu. Allah mekanını cennet eylesin.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap