SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İran fırsatı kaçmasın!

İran fırsatı kaçmasın!

16 Temmuz 2015 Perşembe - 09:46




İran ile Batı’nın Viyana’da süren ‘nükleer’ müzakerelerinde nihai anlaşmaya varmaları Trabzonlu işadamları arasında memnuniyet yarattı. Anlaşma hem Tü





ÖNEMLİ BİR ŞANS!

İran ile yürütülen nükleer müzakerelerinde anlaşma sağlanması ve bu ülkeye Batı dünyasının uyguladığı ambargonun kaldırılması, Karadeniz Bölgesi ve Trabzon için yeni imkanlar yaratabilecek. Anlaşma, Trabzonlu işadamları tarafından memnuniyetle karşılandı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İran’ın dünyaya açılmasının Türkiye ve Trabzon için önemli fırsatlar doğuracağına vurgu yaptı.

TAKİPTE KALIN!

Hacısalihoğlu, "80 milyonluk nüfusu ile İran, çok önemli bir pazar. İran ekonomisi dünya ile ticarete açıldığı zaman İran’ın kullanabileceği en uygun limanlardan biri de Trabzon limanı. Kuşkusuz ki, son imzalanan nükleer anlaşması, ileride imzalanacak ticaret anlaşmaları için bir ilk adım niteliğindedir. Trabzon bu konuda uyanık olmalı, önüne gelebilecek fırsatları kaçırmamalıdır. Biz Trabzon işadamları olarak, gelebilecek fırsatların takipçisi olacağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap