SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İcra dairesi değil 'Muhtarlık'

İcra dairesi değil 'Muhtarlık'

24 Ekim 2015 Cumartesi - 09:52




Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil, Samsun’daki tüm muhtarlıkların vatandaşların icra evraklarıyla uğraşmaktan icra bürosu gibi





Muhtarların başı icra evrakları ile dertte. Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarlığı icra evrakları ile dolup taştı. Küçükkolpınar Mahallesi’nde oturan vatandaşların birçoğuna hemen hemen her gün icra evrakı geldiğini açıklayan Muhtar Engin Erbil, “Muhtarlığımıza her gün postacı icra evrakları getiriyor. Gelen icra evraklarını vatandaşlar almıyor. Çünkü durumları yok. Gelen icra evrakları muhtarlık binamızda birikti. Muhtarlık değil sanki icra dairesi olduk. Vatandaşlarımızın bu durumu beni üzüyor ancak benim de yapabileceğim bir şey yok. Hükümetin icralık vatandaşlara bir yapılandırma ya da bir af uygulaması getirmesi gündeme gelir mi bilemiyorum. Ama vatandaşların durumu gerçekten kötü” dedi. Erbil, icra evraklarının sadece kendisine gelmediğini, Samsun'da tüm muhtarlara icra evraklarının gittiğini söyledi.

Mert Volkan GÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap